<

Sisteme de Inchidere

Cilindri

Cilindrii de o inalta calitate, Pot fi integrati intr-o varietate mare de sistemede siguranta, pornind de la o clasa 2 de securitate si pana la clasa 7, cel mai inalt grad de securitate.

Yale Aplicate

Gradul de protectie oferit de yalele noastre, este unul fara paralel in domeniu, santem singura companie care ofera un grad de securitate 7, pentru yale aplicate

Lacate

In procesul de fabricare al lacatelor noastre nu ne-am oprit la nimic, produsul rezultat este la acelasi nivel de siguranta ca si orice alt sistem de inchidere din clasele de mare siguranta.

Yale Ingropate

Chiar daca sant sisteme ingropate, yalele noastre din aceasta gama, sunt realizate din oteluri speciale anti-gaurire si precizia cu care sant realizate toate partile componente, garanteaza o durata de utilizare lunga si fara riscul de blocaj

Slituri

Sliturile noastre sant Taiate din placi de otel, si nu turnate, fiind concepute cu functie anti-gaurire, protejand suplimentar in acest fel cilindrul impotriva ruperii si a gauririi.

Opritoare Usa

Opritoarele noastre mecanice, sunt concepute sa reziste la nivele mari de trafic, toate componentele fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate .

Yale Electromagnetica

O Yala electromagnetica face parte dintr-un sistem de securitate, asadar trebuie sa indeplineasca 3 conditii esentiale: rezistenta, longevitate, functionalitate. Yalele noastre exceleaza la toate cele trei puncte .