Servicii

Audit de Securitate

Pe baza unei vaste experiente, expertii nostri va acorda consiliere cu privire la sistemul dumneavoastra de securitate existent si eventualele imbunatatiri care trebuie aduse acestuia, sau sa va ajute in conceperea unui sistem de securitate primara, in special a usilor si a sistemelor de inchidere. In cazul in care nevoile dumneavoastra nu sunt satisfacute de gama noastra de produse, nu ne vom sfii sa va recomandam produsele altor firme. Acest serviciu este gratuit, si nu presupune cumpararea unuia dintre produsele noastre.

Montaj

Oferim servicii de montaj tehnic pentru usile noastre , in vederea asigurarii unei functionari corecte. In cazul in care aveti deja o usa si doriti sa montati doar sitemul de inchidere, suntem aici sa va oferim solutia potrivita cat si montajul corespunzator, care este la fel de imporatant ca si calitatea sistemului instalat.

Deblocari Usi

O situatie foarte neplacuta, pe care tehnicienii nostri va vor ajuta sa o depasiti fara probleme. Deblocam orice tip de usa, fara daune asupra acesteia, cu mult profesionalism si promptitudine. Orarul pentru urgente de acest tip este 24h din 24h, sapte zile pe saptamana.

Usi Custom

Firma noastra executa sau ofera expertiza in vederea realizarii de usi cu destinatie speciala, pentru realizarea unor sisteme de securitate primara de mare siguranta. Datorita specificitatii acestor usi si sisteme de inchidere, fiecare comanda trebuie sa fie bazata pe detalii tehnice concrete stabilite pe teren de catre inginerii nostri, in vederea proiectarii unui sistem performant. Materialele pe care le folosim in mod uzual la realizarea acestor sisteme sunt placile de otel, cimentul termic, materiale fibroase pentru blocaj ustensile de taiere, etc. Termenul de executie pentru aceste usi customizate, depinde de complexitatea lucrarii si anvergura acesteia.

Audit de securitate

Programeaza-ti acum o vizita gratuita, din partea noastra in vederea imbunatatirii sistemului tau de securitate primar.

Montaj

Beneficiaza de servicii de montaj a sistemelor tale de securitate, din partea unor experti in domeniu.

Deblocari de Usi

Deblocari de usi de orice tip, din partea unor tehnicieni calificati, fara daune aduse usii tale.

Usi Cu Destinatie Speciala

Realizam sau proiectam usi cu destinatie speciala, in functie de nevoile dumneavoastra.

Sisteme Master Key

Realizam sisteme "master key" pentru oricate sisteme individuale si cu pana la zece nivele de control

Deblocari Seifuri

Deblocam orice tip de seif sau usi de camere de valori si asiguram intretinerea sistemelor existente

Intretinere Sisteme de Securitate

Asiguram intretinere a sistemelor de securitate primara cat si a partiolr componente ale acestora

Expertiza Post-Efractie

Expertizarea sistemelor de securitate post-efractie in disputele privind politele de asigurare si a altor spete.

Inregistrare Chei

Oferim un sistem avansat de inregistrare a cheii dumneavoastra care va asigura ca nimeni nu poate sa copieze cheia fara acordul dumneavoastra