Yale Aplicate

Yalele de inalta siguranta montate corespunzator, pot sa elimine practic riscul de efractie si exact asta garantam folosind produsele noastre. In cadrul ofertei noastre de yale aplicate, oferim solutii de top, credem noi cele mai bune de pe piata acestor produse. Folosim materiale extrem de durabile si rezistente, pentru ca la acest punct nu se fac compromisuri. Santem increzatori ca folosind produsele noastre veti descoperii confortul si sentimentul de siguranta pe care il confera o yala Gerda

Gerda Titan ZX

Rezultatul multor ani de experienta in proiectarea si fabricarea yalelor, a fost prima yala de clasa 7, si nu a fost egalata, avand 4.000.000.000 de combinatii posibile a cheii. Tehnologia avansata cat si materialele din oteluri speciale, o fac invincibila la orice fel de manipulari. De ani buni invincibila, e sinonimul sigurantei si durabilitatii. Peste 200.000 de cicluri, clasa 7 conform EN-12209, 4 miliarde de combinatii posibile, protectie anti-rupere,grosimea usii maxima 53mm.

Gerda Titan ZX Plus

Yala perfecta pentru usi de casa, birou sau magazine, am folosit la carcasa interioara aluminiu, care ne-a permis un design elegant si finsiaje in diferite culori. Cilindrul de titan comun seriei Tytan ofera un nivel de siguranta de neegalat. Disponibila si in sistemul Tytan-Variant, care face posibila schimbarea "codului" cheii in cazul pierderii unei chei. Peste 200.000 de cicluri, clasa 7 conform EN-12209, 4 miliarde de combinatii posibile a cheii, protectie anti-rupere,grosimea usii maxima 53mm.

Gerda ZX 1000

Potrivita pentru orice usa de intrare, cu un profil exterior discret si cu un nivel de securitate imbatabil, extrem de rezistenta in cazul fortarii usi cu ranga sau berbecul, datorita robustetii garantate de cele doua bare culisante si modul de prindere pe usa si pe rama, caracteristica comuna cu seria Tytan. Echipata pe exterior cu cilindru Gerda WKM4 de clasa 6 EN 1303, permite folosirea acestei yale la usi de pana la 80mm grosime. Placi suplimentare anti-gaurire, simetrie pentru deschidere stanga sau dreapta.

Gerda Titan ZXZ

Imparte aceleasi caracteristici cu Gerda ZX singura diferenta consta in prezenta lantului rigid, care permite deschiderea usi fara riscul patrunderii unei persoane nedorite fara permisune. Cilindru de titan de inalta duritate cu proprietati anti-gaurire. Tehnologia avansata cat si materialele din oteluri speciale, o fac invincibila la orice fel de manipulari. De ani buni invincibila, e sinonimul sigurantei si durabilitatii. Peste 200.000 de cicluri, clasa 7 conform EN-12209, 4 miliarde de combinatii posibile, protectie anti-rupere,grosimea usii maxima 53mm.

Gerda Titan ZK

Modelul ZK a fost gandit pentru situatii in care e necesara utilizarea cheii pe ambele parti, in general in spatii comerciale ,spatii de trecere etc. Cilindru de titan cu 4.000.000.000 de combinatii posibile a cheii. Tehnologia avansata cat si materialele din oteluri speciale, o fac invincibila la orice fel de manipulari. De ani buni invincibila, e sinonimul sigurantei si durabilitatii. Peste 200.000 de cicluri, clasa 6 conform EN-12209, 4 miliarde de combinatii posibile, protectie anti-rupere,grosimea usii maxima 53mm. Prevazuta cu 6 chei

Gerda Titan ZE1

Carcasa interioara a fost modificata fata de restul seriei Titan, pentru a putea integra in ea, un sistem de alarma(110db), care se declanseaza daca asupra usii se exercita o forta mai mare de 50 de Kgf, si ofera posibilittea integrarii intr-un sistem de alarma preexistente. De ani buni invincibila, e sinonimul sigurantei si durabilitatii. Peste 200.000 de cicluri, clasa 7 conform EN-12209, 4 miliarde de combinatii posibile, protectie anti-rupere,grosimea usii maxima 53mm. Prevazuta cu 5 chei. Se poate opta pentru integrarea intr-un sistem "master-key"(FAQ).

Gerda Titan ZE2

Este o varianta a yalei Titan ZE1, care confera o armare exterioara pe toata latimea usii si un sistem telescopic de inchidere si pe partea balamalelor. Sistem de alarma care se actioneaza in cazul fortarii usii, cu un semnal sonor de 110db. Se poate aplica si pe usi care se deschid in exterior. Cilindru de titan cu 4.000.000.000 de combinatii posibile a cheii. Peste 200.000 de cicluri, clasa 7 conform EN-12209, protectie anti-rupere,grosimea usii maxima 53mm. Prevazuta cu 4 chei.

Gerda ZN 200

Yala care apartine clasei de securitae 2 conform EN-12209, foarte adaptabila si usor de montat, reprezinta o solutie economica dar cu o fiabilitate excelenta, peste 200.000 de cicluri, posibilitatea montarii la 50-60 mm de marginea usii pentru cele care se deschid in exterior, prevazuta cu ditantiere care permit montajul pe usi cu grosimi diferite.

Gerda ZG 200

Cu un sistem cu cama lunga poate fi montata pe usi cu o grosime de pana la 76mm. Corpul yalei este din otel turnat, cu un finisaj in sapte culori posibile: alb, argintiu, bronz, crom, grafit, nichel perlat si satin. Fiabilitate 200.000 de cicluri,posibilitatea montarii la 50-60 mm de marginea usii pentru cele care se deschid in exterior, prevazuta cu ditantiere care permit montajul pe usi cu grosimi diferite.